Dansalliansen

NÄTVERKS- OCH FORTBILDNINGSRESA TILL BRÅDJUPA

DA ung

27 - 30 augusti 2024

Dansalliansen kommer den 28/8-1/9 2024 erbjuda upp till sex nyexaminerade dansare en nätverks- och fortbildningsresa till Brådjupa.

Brådjupa är en festival där vi både får ta del av koreografers färdiga verk och danskonstnärers utforskande processer. Under festivalen kommer det finnas möjlighet att ta del av Gästspel av Spira Dans/Mari Carasco, Marcus Baldemar, Gunilla Heilborn, Tove Sahlin, Malin Elgán, Ellen Söderhult m.fl.  Filmvisning av Calender Girls, Brodöserna, My Body is Made of Water. Workshops Daglig dansträning med Malin Astner, Brådjupa IMPRO m.fl. Samtal Artist talk, I rörelse på Brådjupa m.fl. Det kommer även förkomma Sociala Aktiviteter så som Meet and Greet, Late Night Meeting etc.

Vi kommer att resa den 27 augusti för att finnas på plats och ta del av programmet 28-30 augusti. Program och information släpps den 2 maj

Med på resan kommer även Petra Wormbs och Sofia Yaregal från Dansalliansen att finnas för att guida deltagarna. Petra Wormbs och Sofia Yaregal har båda tidigare arbetat som dansare och har lång erfarenhet av att arbeta med kompetens- och karriärutveckling för dansare. 
 
Vem kan söka? Dansare som har examinerats under de senaste tre åren kan ansöka om att delta i insatsen.

 Vad ingår? Dansalliansen bekostar festivalpass, resa och boende.

 Sista ansökningsdag 11 augusti 2024. Om du blir antagen till att delta kommer vi att meddela detta kort efter sista ansökningsdatum.

Dansalliansen

Information

Ledare DA ung
Startdatum 2024-08-27
Slutdatum 2024-08-30
Tider varierande tider 27-30 augusti
Antal dagar 4 dagar
Sista ansökningsdag 2024-08-11
Plats Blekinge Dansfestival, Lokstallarna, Karlshamn
Adress Prinsgatan 33