Dansalliansen

NÄTVERKS- OCH FORTBILDNINGSRESA TILL BRÅDJUPA

DA ung

1 - 4 september 2022

Dansalliansen kommer den 1–4 september 2022 erbjuda upp till åtta nyexaminerade dansare en nätverks- och fortbildningsresa till Brådjupa.

Brådjupa är en festival där vi både får ta del av koreografers färdiga verk och danskonstnärers utforskande processer. Under festivalen kommer det finnas möjlighet att ta del av Gästspel av Spira Dans/Mari Carasco, Marcus Baldemar, Gunilla Heilborn, Tove Sahlin, Malin Elgán, Ellen Söderhult m.fl.  Filmvisning av Calender Girls, Brodöserna, My Body is Made of Water. Workshops Daglig dansträning med Malin Astner, Brådjupa IMPRO m.fl. Samtal Artist talk, I rörelse på Brådjupa m.fl. Det kommer även förkomma Sociala Aktiviteter så som Meet and Greet, Late Night Meeting etc.

Vi kommer att resa ner den 1 september för att finnas på plats och ta del av programmet 2–4 september. Program och information finns på https://www.bradjupa.se/.

Med på resan kommer även Petra Wormbs och Sofia Yaregal från Dansalliansen att finnas för att guida deltagarna. Petra Wormbs och Sofia Yaregal har båda tidigare arbetat som dansare och har lång erfarenhet av att arbeta med kompetens- och karriärutveckling för dansare. 
 
Vem kan söka? Dansare som har examinerats under de senaste tre åren kan ansöka om att delta i insatsen.

 Vad ingår? Dansalliansen bekostar festivalpass, resa och boende.

 Sista ansökningsdag 9 augusti 2022. Om du blir antagen till att delta kommer vi att meddela detta kort efter sista ansökningsdatum.

Dansalliansen

Information

Ledare Petra Wormbs & Sofia Yaregal
Startdatum 2022-09-01
Slutdatum 2022-09-04
Tider varierande tider 1-4 september
Antal dagar 4 dagar
Sista ansökningsdag 2022-08-10
Plats Blekinge Dansfestival, Lokstallarna, Karlshamn
Adress Prinsgatan 33