Dansalliansen

KARRIÄRPLANERING FÖR UNGA DANSARE

DA ung - workshop

20 april - 5 maj 2022

DA ung - Dansalliansens särskilda insatser för nyexaminerade dansare. En bredd av olika insatser kommer erbjudas under 2022-2023 specifikt för att stärka målgruppen.

Under ett yrkesliv går våra tankar ofta i olika banor. Vad vill jag göra? Vad kan jag bidra med? Vad motiveras jag av? Hur kan jag hitta en miljö där jag kan få vara mitt bästa jag och trivas?

Det är en process som ständigt pågår under vårt liv, där vi kontinuerligt lär oss om oss själva. Både inre och yttre faktorer samspelar, ger nya insikter som påverkar våra val.

Dansalliansen erbjuder dig som är ny i din yrkesroll som dansare en workshop som ger utrymme att fokusera på dig själv, din unika personlighet, dina drivkrafter och vad som motiverar just dig. Vi växlar teoripass kring egenskaper och motivation med utrymme för reflektion och diskussion. Under dagen kommer du att få med dig konkreta verktyg som du kan ha nytta av i din framtida karriär – varthän den kommer att ta dig.

Workshopen kommer att genomföras igen under hösten 2022 vid tre olika tillfällen i Stockholm , Malmö och      Göteborg    

Ansökan via mejl till info@dansalliansen.se med CV samt kort motivering om varför du vill delta och vilken av kurstillfällena du vill delta på. Besked om deltagande ges den sökande senast 14 dagar innan genomförande.

Dansalliansen

Information

Ledare Nils Hallén
Startdatum 2022-04-20
Slutdatum 2022-05-05
Tider Nya tider kommer inom kort
Stockholm
Malmö
Göteborg
Antal dagar 1 dagar
Sista ansökningsdag -
Plats Stockholm/Malmö/Göteborg
Adress Gäddviken 56/Bergsgatan 29/Södra Allégatan 1B