Dansalliansen

FREDAGS YOGA

Onlineträning

12 februari - 26 mars 2021

Föranmälan för Fredags Yoga - varje vecka via en länk på denna sida. Anmäl dig endast om du kommer delta eftersom du annars blockar träningen för någon annan. Avanmäl dig direkt om du får förhinder.

_________________________________________________________________

Under dessa utmanande tider ser Dansalliansen och Danscentrum Stockholm ett fortsatt behov av att stödja dansare och danskonstnärer i att upprätthålla och fördjupa sin träning.

Vi är därför mycket glada över att under vår/vintern kunna erbjuda Fredags Yoga - online, med Rebecca Labbé, för professionella dansare en gång i veckan under perioden 12 februari - 26 mars, 2021. Länk till anmälan

Rebeccas lektioner är dynamiska och har fokus på andningen till de asanas som utövas, ibland flöde till musik. Målet med lektionerna är att de ska vara fysiskt utmanande med ett stort fokus på andningen. Träningen ska erbjuda en plats där du ska känna dig fri att få kontakt med dig själv, och du ska alltid lyssna på vad just din kropp och sinne klarar i stunden. 

Rebecca Labbé är dansare, skådespelare och certifierad yogalärare som har utbildat sig i Indien inom Hatha, Vinyasa & Restorative. 

”Under min karriär som professionell dansare fokuserade vi ofta på det yttre i rörelsen, hur en rörelse såg ut. I längden blev det för mig påfrestande och i yogan fann jag mitt komplement och ett tillvägagångsätt, att få kontakt med mitt inre fokus, utan att behöva tänka på hur det såg ut. Yogan ger dig som människa en möjlighet att känna efter i kropp och sinne vad som känns bäst för stunden..”

Dansalliansen

Information

Ledare Rebecca Labbé
Startdatum 2021-02-12
Slutdatum 2021-03-26
Tider 10.30 - 12.00
Antal dagar 7 dagar
Sista ansökningsdag -
Plats Online via Zoom
Adress Online via Zoom