Dansalliansen anställer 2019

Dansalliansen har beslutat att genomföra en ny anställningsomgång under 2019. Anställningen för de antagna beräknas påbörjas den 1 augusti 2019.

Hur du ansöker:

  • För att söka tjänst hos Dansalliansen ska den webbaserade ansökan användas. Du börjar med att registrera dig (i länken i högra spalten) och därefter kan du fylla på med uppgifter om utbildning, anställningar etc. Hemsidan guidar dig genom fälten där du fyller i information och meddelar dig om något skulle saknas. Allt du fyller i sparas och du kan fylla i din ansökan bit för bit. När du är redo skickar du in ansökan till Dansalliansen. Om du ansökte 2017 så finns ditt konto med uppgifter kvar och du kan logga in direkt och fortsätta att lägga in de senaste två årens arbete.
  • Ange noggrant arbetsgivare och anställningstider med start- och slutdatum.
  • Varje arbete ska verifieras med arbetsgivarintyg och kontraktskopior och bifogas i ansökan, inskannat eller i form av vanlig papperskopia som skickas in via ordinarie post.

De anställda hos Dansalliansen tar tjänstledigt för arbete hos andra arbetsgivare. Tidsbundna kontrakt med andra arbetsgivare är inget hinder för anställning (tillsvidareanställda kan ej ansöka).

Ansökningstid är 1 februari t.o.m. 15 mars 2019.

Fr.o.m. 1 februari finns länkar i högra spalten för kriterier för ansökan och anställning vid Dansalliansen.

Har du frågor kan du skicka dem till e-post: info@dansalliansen.se.